Outdoortraining

Waarom zou een training buiten meer effect hebben dan een training binnen?

In een totaal andere omgeving, buiten, zijn voor iedereen de omstandigheden gelijk, de materialen waarmee gewerkt moet worden zijn hetzelfde. De focus ligt op het leerdoel. Inhoudelijk heeft niemand voordeel en de hiërarchie wordt even vergeten. Iedereen heeft dezelfde uitgangspunten. Het enige wat telt is wie u bent en wat u doet of kunt doen als individu en als team.

Outdoortrainingen bieden evenveel ontspanning als inhoud, in een unieke omgeving. De training kan zelfstandig ingezet worden, als onderdeel van een bepaald programma zoals managementtrainingen, aanvullend op een theoretische sessie tot en met volledige integratie met een programma dat past bij uw vraag. Het geeft ook de nodige spirit bij teambuilding.

Afhankelijk van het leerdoel geven de oefeningen inzicht in talenten, communicatie, samenwerking, de effecten van anderen op uzelf, de aangeleerde en natuurlijke rollen en het omgaan met verandering. Daarna vindt de vertaling plaats naar de praktijk van alle dag. Het geeft inzicht in eigen functioneren, als individu, als individu in een team en als team als geheel.

Dit krachtige door Sigma Management ontwikkelde product kan op veel locaties in Nederland plaatsvinden. Inspirerende activiteiten, avontuur, ontspanning en inspanning, worden naadloos verwerkt in programma's die kunnen plaatsvinden op de Veluwe of Texel, maar ook in Italië, Jordanië, IJsland of Zwitserland. Voor bijzondere locaties en programma's werken wij samen met Sajet Special's Lees verder ...