EQ Pro-filer® test

Test uw persoonlijk mentaal profiel

Maak kennis met uw aangeboren eigenschappen door deze korte en bondige test uit te voeren en op te sturen.

Om een indruk te krijgen van uw aangeboren eigenschappen en karakter heeft Sigma Management de Quick Scan ontwikkeld. De Quick Scan is een onderdeel van de 'EQ Pro-filer' ®. EQ staat voor emotionele intelligentie, wat van groot belang is om persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren (zie Emotionele intelligentie in organisaties).

De 'EQ Pro-filer' ® combineert emotionele intelligentie met de - aangeboren - persoonskenmerken en geeft inzicht in bijvoorbeeld het ontwikkelen van persoonlijke talenten, communicatiestijlen en leiderschapsstijl. Dit inzicht kan gebruikt worden bij loopbaanbegeleiding, teambuilding, werving en selectie en als onderdeel van trainingen.

In deze Quick Scan vindt u 14 x 2 elkaar uitsluitende stellingen waaruit u steeds een keuze moet maken. Wanneer u de Quick Scan invult en opstuurt via de button onderin, ontvangt u binnen enkele dagen het persoonlijke profiel via e-mail retour.

Let wel, dit is onderdeel van een meer uitgebreide test. Het geeft een eerste inzicht. Wanneer u contact met ons opneemt krijgt u informatie over uitgebreidere en andere tests.

EQ Profiler formulier

Stellingen
Stelling 1: *
Stelling 2: *
Stelling 3: *
Stelling 4: *
Stelling 5: *
Stelling 6: *
Stelling 7: *
Stelling 8: *
Stelling 9: *
Stelling 10: *
Stelling 11: *
Stelling 12: *
Stelling 13: *
Stelling 14: *
Persoonlijke gegevens
Verzenden
Op welke wijze mogen wij contact met u opnemen *