Home » Actueel » Management bijeenkomsten in Le Marche

Management bijeenkomsten in Le Marche

Samen met Sajet Specials heeft Sigma Management een aantal interessante en inspirerende locaties en activiteiten uitgezocht waar beleving centraal staat. Klik op de link voor meer informatie over onze mogelijkheden in Italië. Graag komen we ook vertellen over de indrukwekkende mogelijkheden in Ierland en Jordanië. Onze uitdaging is programma's en locaties te combineren voor onuitwisbare belevenissen en een duurzaam resultaat.

Welke ondernemer is geïnteresseerd in rendement op de investering en een fiscus die mee investeert? Een retorische vraag die door veel ondernemers en leidinggevenden positief wordt beantwoord. Trainingen zijn een goede investering. Nog veel belangrijker is, om naast de financiële aantrekkelijkheid, naar het rendement van de training, workshop of “heidesessie” voor medewerkers en de organisatie te kijken.
Met al de genoemde aspecten zijn Sajet Specials en Sigma Management op zoek gegaan naar inspirerende locaties en activiteiten die financieel interessant zijn en een grote variëteit bieden. Deze dragen bij in het bereiken van een optimaal rendement, ook voor de lange termijn. We leven meer en meer in een tijd dat wij willen beleven. Tijdens onze zoektocht hebben we ons hierdoor laten inspireren. Wij zijn erin geslaagd een aantal boeiende activiteiten te vinden in Le Marche in Italië. Wat vindt u van het idee om op de top van een berg, met een betoverend uitzicht op de Apennijnen, de basis te leggen voor een nieuw beleidsplan of de uitgangspunten voor een nieuw team te ontwikkelen.
Maar we hebben nog veel meer boeiende en inspirerende activiteiten en bestemmingen, die er voor zorgen dat u een onvergetelijke bijeenkomst meemaakt. Een belevenis die jaren in het geheugen blijft staan. Naast Italië hebben we ook nog schitterende mogelijkheden in bijvoorbeeld Ierland en Jordanië.
Graag komen wij met u van gedachten wisselen en bespreken welke boeiende evenementen en activiteiten wij kunnen bieden, die aansluiten op uw wensen.